Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@14:27:38 GMT

صابرِ ابرستاره

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۵۸۹۶۲

صابرِ ابرستاره

صابر کاظمی موقعیت امروزش را تصادفی به‌ دست نیاورده است. او سال‌ها در رده‌های پایه برای ایستادن در جایگاه امروز جنگیده است. صابر در جام ملت‌ها فراتر از سطح آسیا نشان داد و این آمادگی درست همان چیزی بود که هواداران والیبال در ایران را به آینده امیدوار می‌کرد.

به گزارش ایسنا، روزنامه همشهری درباره بهترین بازیکن تیم ملی والیبال در جام ملت‌های آسیا نوشت: «تعجبی ندارد اگر این روزها همه درباره «صابر کاظمی» صحبت کنند؛ پدیده‌ای که نمایش‌اش در جام ملت‌های آسیا درست به اندازه قهرمانی ملی جذاب بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جریان این تورنمنت همه آن چیزهایی که از یک والیبالیست می‌خواستیم در بازی صابر کشف‌شدنی به‌ نظر می‌رسید؛ آبشارهای دقیق و بی‌نقص، سرویس‌های عالی و مهارنشدنی، دفاع‌های به‌موقع و ادامه‌دادن به مسابقه در هر شرایطی. صابر قبل از مسابقه نیمه‌نهایی آسیب دید اما زمین را ترک نکرد. او در آخرین ست مسابقه فینال هم دوباره دچار مصدومیت شد اما به هیچ قیمتی راضی به خروج از زمین مسابقه نبود. این انگیزه و این گرسنگی برای والیبال بازی‌کردن انگار حالا دوباره به تیم ملی برگشته است. ستاره‌های پرآوازه والیبال ایران در چند سال گذشته کاملا «اشباع» شده بودند. نه زدن سرویس به تور غمگین‌شان می‌کرد و نه حتی باختن به رقبای آسیایی آنها را به اوج ناامیدی می‌رساند. حالا اما با این نسل تازه، انگیزه دوباره در تیم ملی فوران می‌کند. «نماد» این انگیزه هم بدون تردید صابر کاظمی است. بهترین و امتیازترین بازیکن جام ملت‌های آسیا، تورنمنت فوق‌العاده‌ای را پشت سر گذاشت. او حالا مدال طلای جام ملت‌های آسیا را در کنار مدال طلای بازی‌های آسیایی قرار داد اما همه می‌دانند که سقف آرزوهای پسر ترکمن صحرای والیبال ایران چقدر از موفقیت در قاره آسیا بلندتر است.

پدیده ۲ متر و ۵۰ سانتی‌متری والیبال ایران در ۲۲سالگی با پختگی مهره‌های ۳۰ساله به زمین می‌رود. او که انگار نسبت مستقیمی با تجربه‌های هیجان‌انگیز دارد، مدتی هم برای والیبال به لیگ ترکیه ملحق شد و خیلی زود دوباره به لیگ والیبال ایران برگشت. با این حال همان‌ قدر که درخشش این نسل جذاب در آینده حتمی به‌ نظر می‌رسد، تبدیل‌شدن صابر به یکی از بهترین‌های والیبال در جهان هم کاملا دست‌یافتنی خواهد بود. او با این پیشرفت و این اراده باورنکردنی می‌تواند در بهترین لیگ‌های دنیا و برای بهترین تیم‌های دنیا به میدان برود. پسر شماره ۱۱ حالا یک جواهر تمام‌عیار برای والیبال ایران است. او در دوران آلکنو هم پای ثابت اردوهای تیم ملی بود و با این مربی به المپیک هم رفت. در دوران خانه‌تکانی و تغییر نسل تیم ملی اما صابر مهره‌ای بسیار کلیدی به‌ نظر می‌رسد.

صابر کاظمی موقعیت امروزش را تصادفی به‌ دست نیاورده است. او سال‌ها در رده‌های پایه برای ایستادن در جایگاه امروز جنگیده است. صابر در جام ملت‌ها فراتر از سطح آسیا نشان داد و این آمادگی درست همان چیزی بود که هواداران والیبال در ایران را به آینده امیدوار می‌کرد. دوران بی‌انگیزگی در تیم ملی دیگر به پایان رسیده و در چهره این ستاره‌های جوان نشانی از رخوت دیده نمی‌شود. آنها می‌خواهند حتی از نسل طلایی قبلی هم بیشتر بدرخشند و به قله‌های بلندتری برسند. فعلا هیچ‌ چیزی وجود ندارد که بتواند شوق بازی برای تیم ملی را از صابر کاظمی بگیرد؛ بازیکنی که با بینی خونین و پای آسیب‌دیده همچنان به هوا بلند می‌شود تا برای تیم ملی امتیاز بیاورد. با داشتن ستاره‌ای شبیه او والیبال ایران درگیر نگاه مطلق به گذشته نخواهد شد.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تيم ملي واليبال ايران صابر کاظمی جام ملت های آسیا والیبال ایران جام ملت ها صابر کاظمی تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۸۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درس اخلاق | چرا باید صابر باشیم؟

مرحوم آیت الله محمدعلی ناصری از اساتید اخلاق حوزه در یکی از دروس اخلاق خود به موضوع «صبر در روایات و کلام اساتید اخلاق همراه با بررسی مفاهیم، آثار، نتایج و اقسام آن» پرداختند که متن آن بدین شرح است:

مؤمنین نشانه هایی دارند که امیرالمؤمنین علیه‌السلام می‌فرماید: «صَبَروا اَیّاماً قَصیرة اَعْقَبَتْهُم راحَةٌ طَویلَةً، تِجارَةٌ مُرْبِحةٌ یَسِّرها لَهُم رَبُّهُم/ ایام کوتاهی در مشکلات و سختی‌ها صبر می کنند نتیجه این صبر راحتی بسیار طولانی است چند صباحی بر مشکلات صبر می کنند در عوض راحتی طولانی نصیبشان شود این تجارتی پرسود است».

در قرآن هفتاد و دو بار کلمه صبر و مشتقات آن آمده است.

بعضی از بزرگان اخلاق گفته‌اند: «الصبرُ ضدُ الجزع/ صبر ضد شکایت کردن است».

صبر کردن یعنی تحمل کردن، به این صورت که نباید شکایت و ناراحتی و بدبینی داشته باشد و حتی در زبان نباید شکایت از خدا کند یا چیزی بر خلاف رضای خدا بگوید. معنای دیگری که کرده‌اند این است که «هو اضطرابُها فیحبس لسانَه»، یعنی این که مضطرب نیست که بر خلاف رضای خدا حرف بزند.

المقدرُ کائن، پیشامد آمدنی است و نمی شود جلویش را بگیریم، پس تحمل کنیم و صابر باشیم. معنای دیگر این است که «مقاومةُ النفس عن الهوی»، یعنی تابع هوا و هوس خود نباشد که هر کاری خواست بکند.

بعضی از بزرگان اخلاق گفته اند که اگر در برابر مشکلات فقط زبان خود را کنترل کنی و در دل ناراضی باشی این مقام تائبین است، اگر زبان را کنترل کنی و راضی به رضای خدا باشی این مقام زاهدین است، اگر زبان را کنترل کنی و نه تنها قلباً راضی باشی بلکه خوشحال باشی که خدا این چنین برای تو رقم زد این درجه محبین است.

در این زمینه روایتی است که حضرت عیسی علی نبینا وآله علیه وعلیه السلام عرض کرد: پروردگارا آیا کسی در امت من هست که در مرتبه من باشد؟ ندا آمد بله پیرزنی در بیابان هست، حضرت رفت به سوی این پیرزن و دید در یک اتاق خرابه ای زندگی می کند که روی یک پلاس کهنه است و بدنش مریض و فرتوت و نابیناست و مشغول ذکر الحمدلله علی نعمائه و الشکر علی آلائه است. به معنی حمد و سپاس خدایی را سزاست که این همه نعمت به من داده است. حضرت عیسی علیه السلام فرمود: السلام علیک یا أمة الله، پیرزن گفت: وعلیک السلام یا روح الله، حضرت فرمود: چه کسی مرا به تو معرفی کرد؟ پیرزن گفت: همان کسی که مرا به تو معرفی کرد، حضرت فرمود: بر کدام نعمت این چنین شکر می کنی؟ پیرزن گفت: خدا به قدری به من نعمت

داده است که به احدی نداده است، حضرت فرمود کدام نعمت؟ گفت: بدنی به من داده است که بر بلا صابر است و زبانی داده که شکر او را دائماً می کنم و قلبی داده که همیشه متوجه خداست.

بعضی اگر کمی درآمد کمتری نسبت به گذشته داشته باشند بی تابی و گلایه و شکایت از خدا و روزگار می کنند، کمی هم صبر کن چون خدا کسی را بدون رزق و روزی نمی گذارد، این همه خدا مخلوق دارد و روزی همه را هم می دهد، حضرت صادق علیه‌السلام فرمودند: «مَن اُبْتُلیَ مِنَ اَلْمُؤْمِنینَ بِبَلاَءٍ فَصَبَرَ عَلَیْهِ کانَ لَهُ مِثْلُ أَجْرِ أَلْفِ شَهِیدٍ/ مومنینی که مبتلا به بلایی می شوند اگر صبر کنند خدا اجر هزار شهید برای او می نویسد».

صبر در روایات سه قسم است که خلاصه اش را بیان می کنم:

اول صبر بر مصائب: اگر در این جا صبر کند و لب به شکایت نگشاید در این صورت خداوند سیصد درجه در بهشت به او عنایت کند.

دوم صبر بر طاعت: مثلاً در ماه مبارک در هوای گرم روزه می گیرد و بر طاعت خدا علی رغم سختی‌‎ها صابر است در اسن صورت خداوند در بهشت به او ششصد درجه عنایت کند.

سوم صبر بر شهوت جنسی: مثل جوانی که چشم خود را از دیدن نا محرم حفظ کند، وقتی در خیابان صحنه‌ای شهوت انگیز وجود دارد سرش را پایین می اندازد در این صورت خدا هم حوری در بهشت به او تزویج خواهد کرد، غریزه جنسی خود را کنترل می کند و خداوند نهصد درجه در بهشت به او عنایت کند.

دیگر خبرها

  • ۴ مازندرانی در اردوی تیم ملی والیبال دختران 
  • درس اخلاق | چرا باید صابر باشیم؟
  • ۴ مازندرانی در اردوی تیم ملی والیبال دختران زیر ۱۸ سال
  • یزد؛ میزبان مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های آسیا
  • یزد میزبان والیبال باشگاه‌های مردان آسیا شد
  • میزبانی یزدی‌ها برای باشگاه‌های آسیا قطعی شد
  •  میزبانی یزدی‌ها برای باشگاه‌های مردان آسیا قطعی شد
  • رسمی: میزبانی جام باشگاه‌های آسیا به ایران رسید
  • یزد میزبان والیبال جام باشگاه‌های آسیا شد
  • اختصاصی: بردیا مصدوم شد، نظر صابر تغییر کرد!